loading...
شرکت نوین پرداز گستر پارسیان

نکاتی در خصوص بتن مگر

مهندس عمران بازدید : 1842 چهارشنبه 07 مهر 1395 نظرات (0)
نکاتی در خصوص بتن مگر 🔶بتن مگر در واقع یک بتن با عیار سیمان کم (بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم سیمان بر مترمکعب) است که به منظور آماده سازی بستر خاکبرداری شده برای آرماتوربندی و صفحه گذاری اجرا می گردد. 🔶بتن مگر،بتن رگلاژ کف(تراز کف)،بتن نظافت،بتن سبک و... از نامهای دیگر این بتن می باشد دلیل استفاده از بتن مگر این است که خاک جاذب آب بتن است و بتن آاب خودش را برای انجام واکنش داخل خود لازم دارد و بتن بر روی خاک درصدی از سیمان و آب خود را از دست می دهد و به اصطلاح عیارش پایین می آید با از دست ددادن آب و سیمان زیر بتن تبدیل به تفاله می شود و این باعث ضعیف شدن بتن می شود 🔶موارد استفاده بتن مگر بصورت : جلوگیری از نفوذ سیمان به خاک جلوگیری از جذب آب بتن توسط خاک آماده سازی بستر خاک برای پی ریزی صاف ، تراز و همگن کردن فونداسیون اگر خاک برداری بیش از حد لازم انجام شود برای تراز کردن کف پی و پر کردن فضای خالی از بتن مگر استفاده می شود 🔷 توجه به نکات ذیل جهت اجرای بتن مگر الزامی است(مخصوص پایه سه نظارت): 1- قبل از اجرای بتن مگر حتما بر روی سطح خاک گازوئیل یا ماده ی مناسب دیگری ریخته شود 🔹علت: بخاطر اینکه از رویش گیاهان و از نفوذ آنها به فونداسیون جلوگیری شود و حشرات را از خاک دفع کند. 2- خاک بستر مرطوب شود تا آب بتن جذب خاک نشود 🔹علت: زیرا با هدر رفتن مقداری از آب بتن ، بتن کیفیت خود را از دست می دهد. 3- پس از اجرای بتن مگر باید سطح آنرا ماله کشید تا به سطحی صاف و یکنواخت برسد 🔹علت: تا بتوانیم فاصله ی آرماتورها را دقیقتر اندازه گیری کنیم و آرماتوربندی بهتری داشته باشیم بخاطر اینکه بتن مگر جهت پاکسازی کف و اجرای دقیقتر فاصله گذاری آرماتوربندی از کف انجام می گردد 4- معمولاً بتن مگر توسط دستگاه های مخلوط کن (بتونیر) کوچک ساخته می شود. دقت نمایید که حداقل دو دقیقه پس از اضافه کردن آب بتن درون دستگاه به خوبی مخلوط شود و سپس مورد استفاده قرار بگیرد. 5- بعد از ریختن بتن مگر و پس از گذشت 3 الی 4 ساعت با توجه به دمای هوا حدود 10 ساعت سطح آن را مرطوب نگه دارید (با پاشیدن آب) و بعد از گذشت یک روز می توانید عملیات بعدی را شروع کنید و روی بتن مگر راه بروید. 6- در هنگام ریختن بتن مگر حدوداً از هر طرف 10 تا 15 سانتیمتر بیشتر از عرض فونداسیون بتن ریزی کرده 🔹علت: بخاطر سهولت در اجرای قالب بندی.

وظایف سرپرست کارگاه

مهندس عمران بازدید : 2579 چهارشنبه 07 مهر 1395 نظرات (0)
مدیریت کارگاه در پروژه های Construction رئیس کارگاه مسئول کنترل چهار منبع اصلی در اجرای هر پروژه ساختمانی شامل: 🔸نیروی کار 🔸مصالح 🔸ماشین آلات 🔸بودجه است که مسئولیت اصلی کارگاه را بر عهده داشته و باید به صورت رسمی توسط پیمانکار به دستگاه نظارت یا کارفرما معرفی شود و صلاحیت فنی ، اخلاقی ایشان به تایید کارفرما و یا نماینده وی برسد. به همین دلیل رئیس کارگاه به عنوان کلیدی ترین نفر در کارگاه به نمایندگی از پیمانکار نقش به سزایی در پیشبرد پروژه ها دارد. 🔶وظایف رئیس کارگاه ▪️وظیفه اصلی رئیس کارگاه در پروژه های متوسط به بالا کنترل زمان، هزینه، کیفیت و مدیریت قراردادهاست ▪️پیش بینی و تامین مصالح مورد نیاز پروژه و کنترل میزان مصرف ▪️برآورد هزینه های اجرایی پیش بینی شده ساخت و انطباق آن با هزینه های فعلی ▪️مسئول کنترل کیفیت عملیات اجرایی و مسئول برقراری ایمنی کارگاه ▪️تنظیم برنامه عملیات اجرایی کارگاه بر اساس برنامه زمان بندی با مدیر پروژه ▪️مشارکت در جهت کنترل تعداد جنس خریداری شده و تناسب آن با نیاز پروژه ▪️همکاری با مدریت پروژه برای تهیه طرح تاسیسات کارگاهی، خدمات کارگاه، ایمنی و شناخت ▪️ملاحظات توالی و ترتیب کار اجرایی و پایش اجرای واقعی در مقایسه با اجرای فعلی ▪️کنترل پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه و انعکاس موارد متناقض در هر مورد ▪️تعیین صلاحیت پیمانکاران دسته دوم به لحاظ نیروی کار، ساعت کار و تعهدات اجرایی ▪️نظارت بر نحوه عملکرد پیمانکاران دسته دوم درباره خرید ، توزیع و تحویل مصالح ▪️تهیه گزارش روزانه پیشرفت فیزیکی و حجم عملیات انجام شده و ثبت وقایع کارگاهی ▪️مستند سازی و ارائه گزارش توصیفی در خصوص شرایط اقلیمی ▪️تهیه صورت مجلس کارگاهی درباره مصالح وارد شده به کارگاه ▪️تهیه صورت مجلس کارگاهی درباره احجام کار انجام شده و تطابق آن با نقشه ها ▪️اخذ دستور کار برای کارهای خارج از قرارداد ▪️تهیه مستندات درباره موارد مبهم و ناقص نقشه ها و ارائه به کارفرما، با ثبت تاریخ تسلیم، تایید ، تهیه و پیگیری صورت وضعیت های موقت و نحوه وصول آن ▪️انجام جرایم و اعمال هزینه هایی که باید به حساب پیمانکاران دسته دوم لحاظ شود ▪️مسئول حافظت فیزیکی از کارگاه و اموال

بتن اکسپوز

مهندس عمران بازدید : 1313 چهارشنبه 07 مهر 1395 نظرات (0)
بتن اکسپوز به بتن هایی گفته می شود که به صورت بلند مدت یا میان مدت نما بوده و سطح بتن سطح نهایی کار بوده و بر روی آن پوشش و یا مصالح دیگری اجرا نمی گردد. از جمله این نوع بتن ها می توان به ساختمان های با نمای بتن و یا پل ها اشاره کرد. اجرای بتن های #اکسپوز بدین منظور نیازمند توجه و تسهیلات ویژه می باشد که سطح نهایی باید صاف ، پرداخته شده و زیبا باشد. بدیهی است که وجود تخلخل در بتن ، کرموشدگی و یا پله در بتن می توانند باعث نا زیبایی بتن گردد.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 90
  • باردید دیروز : 95
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 408
  • بازدید ماه : 230
  • بازدید سال : 7,987
  • بازدید کلی : 107,703